urban technology






BESTE LEZER,
Nederland staat in de kopgroep van meest innovatieve landen (Innovatiescorebord Europese Commissie) en Amsterdam werd in 2016 tot hoofdstad van innovatie uitgeroepen. Daar heeft u wellicht op uw eigen manier aan bijgedragen. Maar het innovatietempo ligt hoog en de concurrentie is fors en dat geeft wellicht ook extra druk.
Kun je de ontwikkelingen niet bijbenen? Dan raak je achterop. Daarom leiden we onze studenten op om zich in deze snel veranderende markt staande te kunnen houden. We leren ze hoe ze innovatiekracht en kennis ontwikkelen en op peil houden. Dat kunnen we alleen als we de praktijk binnenhalen. Alleen met uw hulp kunnen we aan de slag met de meest actuele vraagstukken. Onze onderzoekers en student-onderzoekers werken samen met onze partners binnen de verschillende fasen van onderzoek. Van probleemanalyse tot prototype, van data-analyse tot concrete praktijkinstrumenten. Onze onderzoekers worden hierbij ondersteund door een data-analyse en een business models expertteam.
In dit jaarverslag laten we zien waar onderzoek binnen Urban Technology toe kan leiden. We brengen een aantal impactvolle projecten in beeld die allen een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de stad.